Collons com plou!!

31 de març 2009



Quina manera de ploure avui, i no fa pinta de parar...
Estava esperant per creuar el semàfor i m'ha passat, xaf! un ximple ha passat pel pas de vianants sense reduir.. m'ha ben dutxat!!
No té res a veure, però ara em ve de cara parlar d'una cosa que rumiava aquest matí... les notícies que degotegen, els diaris gratuïts sobretot, sobre gent que ha estat "sancionada", acomiadada o "pillada" pel Facebook... no entenc perquè es dóna tant de crédit al que es diu a la xarxa, es poden trucar fotografies, es pot mentir o dir les coses de manera provocadora, d'acord, ningú truca fotos d'ell mateix borratxo de festa.. o no es pot negar l'evidència de que si un ha dit que no va a treballar perquè no es troba bé i posa al FBK que no pot de mal de cap per la ressaca..
som impulsius, impúdics i compartim una quantitat d'informació personal a la xarxa que hauríem de pensar si el que comentem alegrement molesta a algú...
anyway.. no he trobat cap notícia que digui que han acomiadat algú per un twitter... igual és millor ser breu... i passar de llarg ràpidament..