El video de la Lou

21 d’abril 2007



Ahir a la tarda vam quedar la Lourdes i jo. Després de fer un repàs general a les vacances de Setmana Santa (que es veuen molt lluny) i havent concretat quedar per disfrutar d'un matí de Sant Jordi, ens vam anar enfilant i part del resultat ara penja de YouTube.
Tot va començar fent broma, vam gravar una conversa amb el mòbil i vam riure tant que vam decidir anar a casa per convertir-ho en un podcast.
Un cop a casa no podíem parar de riure... i quan el só dels altaveus no volia funcionar.. ja no ens podia parar res.. vam agafar la càmara de fotos digital i ens vam posar a fer filmets ( ara faig un incís: definició de filmets: films curts, el primer cop que ho vaig sentir va ser en boca de Quimi Portet referint-se als videos casolans que fa servir com a videoclip de les seves cançons)
Total, que avui he matinat moltíssim i he editat i muntat el material complert, ehem ha resultat massa llarg i no l'he pogut pujar ni al youtube ni a Ringo...
De moment he pujat aquest, ara em falta partir el filmet en subcapítols...
uff això promet, el resultat pot agradar o no, però nosaltres estem rient com feia temps que no feiem. Hem trobat un filó!!